De omgeving van Sottocroda

De vakantiebestemming ligt 40km ten noorden van Treviso, in het dorpje van Revine Lago en, nog nauwkeuriger, in de buitenwijk "Sottocroda". Zoals u op de map kunt zien is de accomodatie gunstig gelegen in het hart van de regio Veneto, dichtbij welbekende steden en vele populaire attracties. Dit is de ideale locatie voor familie en iedereen die houdt van zowel natuur als een vredige omgeving. U kunt hier genieten van ontspannende namiddagen aan het meer of inspannende buitensportactiviteiten. U kunt er ook voor kiezen om een bezoekje te brengen aan een van de vele interessante natuurlijke en historische routes, de indrukwekkende bergen, de pittoreske dorpjes of middeleeuwse steden als Asolo en Treviso. Van de geweldige steden als Venetië, Padova en Treviso bent u slechts een treinrit verwijderd. Het treinstation van Conegliano (waar u opstapt) is slechts 12km verwijderd van Revine Lago.

 

 

Hoe komt u in Revine Lago?

 

Dat is eenvoudig.

Met de auto: Reist u in de richting van Venetië. Bij het knooppunt van "Mestre" neemt u  de  A27 richting Belluno. Neem de afslag bij de tolpoort bij Vittorio Veneto NORD en volg vervolgens de borden van Revine Lago, wat op 10km afstand ligt van de tolpoort.


Met het vliegtuig:  U kunt vliegen op luchthaven Venetië of Treviso. Beiden behoren tot de bestemming van de meest bekende luchtvaartmaatschappijen. Bij aankomst heeft u de mogelijkheid om een auto te huren (zie de aanwijzigen hierboven) of kunt u een bus nemen van de luchthaven naar het lokale treinstation Conegliano. Elke twintig minuten vertrekt er een trein naar Conegliano en de reis bedraagt minder dan een uur. U kunt ons ook vragen u eventueel op te halen vanaf de luchthaven Treviso of Venetië, of vanaf treinstation Conegliano. 

 

Maps (Bekijk de omgeving met Google Maps)

 


De omgeving van Veneto

Het verhaal van Carla en haar vakantiehuis, een pionier op het gebied van toerisme in de vallei (YouTube: QdP)

 Een video van de regio Veneto (YouTube: QVCtv)

Verken de omgeving met een Vespa!

Download
Brochure Vespa Rent Dolomiti
BROCHURE RIDOTTA LOGO.pdf
Adobe Acrobat document 5.6 MB